PAGINA PRINCIPALA/CONTACT ULEIURI PRODUSE PENTRU ETANSARE BUJII ACCESORII APRINDERE REDRESOARE ACUMULATORI VENTILATOARE CATALOAGE

COS: ( PRODUSE)
GOLESTE COS || FINALIZEAZA COMANDA

CTEK MXS 3.8
Redresor pentru toate tipurile de baterii pe acid, AGM, si GEL cu capacitate de la 1.2Ah pana la 85Ah (in functia de mentinere, pana la 130Ah). Poate fi folosit pentru a incarca (avand si o functie speciala pentru desulfatarea bateriilor) precum si pentru a intretine bateriile in cazul utilizarii rare sau a stocarii la temperaturi scazute. Curentul maxim de incarcare este de 3.8A (la 14.4V). Ideal pentru garaj. Produsul are inclus un cablu cu clesti pentru borne (L=40cm) si unul cu ochiuri M6 (L=40cm). Recomandat pentru mentinerea bateriilor masinilor de curse, de epoca, ambulantelor, autorulotelor...etc. Standard de etansare IP65.
PRET: 397LEI ADAUGA IN COS

CTEK MXS 5.0
Redresor pentru toate tipurile de baterii pe acid, AGM, si GEL cu capacitate de la 1.2Ah pana la 110Ah (in functia de mentinere, pana la 160Ah). Poate fi folosit pentru a incarca (avand si o functie speciala pentru desulfatarea bateriilor) precum si pentru a intretine bateriile in cazul utilizarii rare sau a stocarii la temperaturi scazute. Curentul maxim de incarcare este de 5.0A (la 14.4V). Ideal pentru garaj. Produsul are inclus un cablu cu clesti pentru borne (L=40cm) si unul cu ochiuri M6 (L=40cm). Standard de etansare IP65.
PRET: 474LEI ADAUGA IN COS

CTEK MXS 7
Redresor pentru toate tipurile de baterii pe acid, AGM, si GEL cu capacitate de la 1.2Ah pana la 150Ah (in functia de mentinere, pana la 225Ah). Poate fi folosit pentru a incarca (avand si o functie speciala pentru desulfatarea bateriilor) precum si pentru a intretine bateriile in cazul utilizarii rare sau a stocarii la temperaturi scazute. Curentul maxim de incarcare este de 7.0A (la 14.4V). Ideal pentru garaj. Produsul are inclus un cablu cu clesti pentru borne (L=40cm) si unul cu ochiuri M8 (L=40cm). Standard de etansare IP65.
PRET: 781LEI ADAUGA IN COS

CTEK MXS 10
Redresor pentru toate tipurile de baterii pe acid, AGM, si GEL cu capacitate de la 1.2Ah pana la 200Ah (in functia de mentinere, pana la 300Ah). Poate fi folosit pentru a incarca (avand si o functie speciala pentru desulfatarea bateriilor) precum si pentru a intretine bateriile in cazul utilizarii rare sau a stocarii la temperaturi scazute. Curentul maxim de incarcare este de 10A (la 14.4V). Ideal pentru garaj. Produsul are inclus un cablu cu clesti pentru borne (L=40cm) si unul cu ochiuri M8 (L=40cm). Standard de etansare IP65.
PRET: 951LEI ADAUGA IN COS

CTEK LITHIUM XS 5A
Redresor specific bateriilor Litiu-Ion Fosfat (LiFePO4) cu capacitate de la 5Ah pana la 60Ah (in functia de mentinere, pana la 120Ah). Curentul maxim de incarcare este de 5A. Produsul are inclus un cablu cu clesti pentru borne (L=40cm) si unul cu ochiuri M6 (L=40cm). Standard de etansare IP65.
PRET: 675LEI ADAUGA IN COS